Plzen – Barcelona online LIVE

Plzen – Barcelona online LIVE pe 1 noiembrie

Marti seara de la ora 21:45 este ora de Champions League unde cele mai impotante meciuri se joaca in cea mai importanta faza inter-cluburi din Europa. Desigur, Plzen – Barcelona este online LIVE pe www.vena.ro, o partida contand pentru etapa a IV-a a grupelor UEFA Champions League.

Viktoria Plzen este campioana Cehiei si are un parcurs bunicel in campionat aflandu-se pe locul 2 in urma fostei adversare a Vasluiului, Sparta Praga. Binenteles situatia este mult mai grea in UCL si are doar un punct strans in 3 etape si ala cu BATE Borisov pe propriul teren si nu poate pune pretentii super-starurilor catalani care ravnesc la castigarea acestui trofeu.

Elevii lui Josep Guardiola au nevoie de victorie pentru a-si pastra locul 1 in clasament, Barcelona se afla la egalitate cu AC Milan cu 7 puncte plus ca italienii au avantaj atat moral cat si pe teren ca vor juca acasa pe San Siro, astfel catalanii nu au voie sa faca pasi gresiti.

Casele de pariuri nu dau sanse cehilor, pentru o victorie sau macar un egal cotele sunt “extraterestre”: 18,5 si 8,2 in timp ce Messi & co. au o cota de 1.12. Pronosticul meu: Messi marcheaza cel putin 2 goluri.

Urmareste Plzen – Barcelona online LIVE pe www.vena.ro marti seara de la ora 21:45, sa ne bucuram cu totii de spectacolul oferit de cea mai buna echipa din lume !