Steaua – Pandurii online live

Steaua – Pandurii online live 18 septembrie

In seara aceasta, se joaca la Ploiesti meciul dintre Steaua Bucuresti si Pandurii Targu-Jiu.Dupa cum bine stiti, “ros-albastrii” nu pot evolua in Ghencea din cauza neintelegerilor dintre patron si Armata Romana.

Un intreg scandal a iesit pe seama jucatorului celor de la Tg.Jiu,Chiriches.Acesta a semnat cu Steaua Bucuresti,dar v-a veni din iarna la echipa antrenata in prezent de Roni Levy.

Finantatorul “ros-albastrilor” i-a sugerat lui Petre Grigoras sa nu il bage in teren ca sa nu cumva sa fie “sub presiune” la meciul dintre cele 2 echipe: “Eu daca as fi in locul lui as face si un penalty, ca sa ajut echipa la care voi ajunge in iarna…echipa care o sa ma plateasca cu sute de mii de euro.”Cel mai bine ar fi sa nu joace Chiriches maine, dar pana la urma, mie mi-ar conveni sa joace, pentru ca este baiat destept si stie ce sa faca.”

“Este clar că Steaua este favorită, dar asta nu înseamnă că nu avem şansa noastră. Am avea continuitate în rezultate. Am pierdut un singur meci, cel de la Dinamo. Ar fi bine să avem continuitate şi în joc pentru că jocul îţi dă speranţe.” a declarat antrenorul din Targu-Jiu,Petre Grigoras.

Ultimile rezultate direct pe terenul Stelei:

În 2006-2007, Steaua – Pandurii 1-0
În 2007-2008, Steaua – Pandurii 0-0
În 2008-2009, Steaua – Pandurii 1-0
În 2009-2010, Steaua – Pandurii 1-0
În 2010-2011, Steaua – Pandurii 2-0

Echipe probabile:
STEAUA: Tătărușanu – Martinovici (Geraldo) Galamaz, Gardoș, Brandan – Tănase, Bourceanu, Prepeliță – Tatu, M. Costea, Fl. Costea.

PANDURII: Mingote – Viera, Pintilii, Rada, Cardoso – Băcilă, Voiculeț, Cristea, Brata- Stromajer, Lemnaru.

Meciul se va juca de la 19:00 si va fi in transmisiune directa pe DigiSport 1 dar si online live pe www.vena.ro.

Steaua – Pandurii online live 18 septembrie