Partidul Poporului Dan Diaconescu si PP DD

Inscrirere in Partidul Poporului Dan Diaconescu si PP DD

Din cate am citit prin presa iata ca Dan Diaconescu a reusit sa creezi in sfarsit partidul cu care tot ameninta inalta clasa politica, se pare ca numarul de inscrisi creste din ce in ce mai mult si cu parere de rau aceste persoane sunt fara prea multi studii superioare.

O fi el partidul poporului dar oare la ce e bun !? Nu ca celelalte ar fi mai bune in nici un caz, dar oare va fi suficient de puternic Dan Diaconescu sa reziste in politica cu partidul sau ?

Sincer sa fiu acesta este un argument ce cred ca ma depaseste, de aceea am incercat sa il evit pe cat de mult posibil. In schimb stau si ma intreb daca o avea ceva de castigat cu acest nou partid sau este doar un orgoliu si o hambitie pe care acesta o are de demonstrat.

Deocamdata nu stiu si nici nu ma intereseaza unde se fac inscrieri in Partidul Poporului Roman, asa ca o sa revin cu un upgrate referitor la acest articol, cand si cum nu stiu… important este sa il cititi cat mai des.

Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi articole referitoare la Partidul Poporului Roman PP DD si nu numai.