Castigi in 60 de secunde – Antena 1 Probe Online

castigi in 60 de secunde antena 1 onlineCastigi in 60 de secunde Online – Antena 1 Probe

Dupa cum bine stiti emisiunea Castigi in 60 de secunde tocmai ce a revenit la Antena 1. Concurenti din ce in ce mai indemanatici sunt pregatit sa treaca toate probele pentru a reusi sa castige marele premiu.

La aceasta emisiune nu trebuie sa respecti un numar de kilograme sau o inaltime anume, totul depinde de cat esti tu de indemanatic. Tin sa va avertizez ca in acest nou sezon din 2011, Castigi in 60 de secunde la Antena 1 Online contine probe din ce in ce mai grele iar drept urmare concurentii trebuie sa fie din ce in ce mai pregatiti.

Spre bucuria mea la aceasta emisiune Castigi in 60 de secunde Online putem vedea si vedetele in actiune. Si este interesant ca acest show chiar daca este regizat are cele mai hazlii intamplari dupa parerea mea.

Acum ca tot veni vorba despre aceasta emisiune Castigi in 60 de secunde Antena 1 Online … voi ce parere aveti despre aceasta ? Credeti ca probele sunt foarte usoare sau totusi ai nevoie de o indemanare sporita pentru a putea face fata acestor probe ?

Eu deocamdata nu am incercat decat cateva din aceste probe si pot spune ca unele chiar mi-au creat probleme, poate voi sunteti mai indemanatici decat mine si reusiti mai mult. Care este cea mai usoara proba de la Castigi in 60 de secunde Online ?