Pacaleli de 1 Aprilie

Avand in vedere ca luna martie este spre final, multi dintre noi asteapta data de 1 Aprilie pentru ca este singura zi in care minciunile, pacalelile si glumele se iarta.

De aceea daca vrei sa le pregatesti prietenilor, iubitului / iubitei, profesorilor sau parintilor o pacaleala pe care sa o uite destul de greu si nu ai idei, noi ne-am gandit sa te ajutam cu cateva sfaturi si idei.

In primul rand gandeste-te in ce loc se va afla persoana care va cadea in capcana ta si de ce ai nevoie pentru a-ti putea duce la bun sfarsit planul. Poti apela si la niste prieteni pentru a-ti da o mana de ajutor in realizarea farsei.

Poza: imiplace.wordpress.com

 Pacaleli de 1 Aprilie

1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

3. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

4. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!

5. Spune-i cuiva ca are un cos mare pe frunte.

6. Cheam-o pe mama ta la telefon presupunand ca o cauta cineva si las-o sa vorbeasca singura.

7. Daca prietenul tau este plecat din oras de vreo cateva zile, suna-l pe data de 31 martie si spune-i ca te vei duce la el in ziua urmatoare. Sigur nu isi va da seama si isi va face planuri degeaba, iar a doua zi dupa ora intalnirii presupuse de voi suna-l si spune-l ca e pacaleala de 1 aprilie.