Asigurari auto & locuinte – Asigurare Obligatorie

Asigurari auto & locuinte – Asigurare Obligatorie

Dupa cum bine stiti in Romania este obligatoriu asigurarea pentra casa dar si cea auto. Asigurarea obligatorie respecta legile ce le avem in Romania. Acum ca tot veni vorba eram curios unde as putea plati o asigurare auto pentru masina mea la cel mai convenabil pret, deoarece am remarcat ca in multe locuri aceleasi servicii sunt platite intr-un mod diferit, de aceea am ales cea mai ieftina asigurare auto RCA.

Am remarcatm ca nici asigurarile pentru case nu sunt foarte ieftine, o asigurare ce am platito in urma cu 2 saptamani a ajuns in jur de 1 milion pentru un apartament cu 3 camere. Daca doriti o asigurare pentru casa va sugeram sa va interesati in mai multe locuri deoarece in acest moment se atinge apogeul  la cererile de asigurare pentru locuinte conform legii din 2011.

Chiar daca este sau nu o asigurare obligatorie, simt o datorie morala sa imi pazesc casa si masina cu o asigurare ce sa imi acopere pagubele. De aceea am ales sa fac aceste asigurari atat de casa cat si de masina deoarece doar in acest fel pot simti ca totul este in regula si nu ma trezesc intr-o buna zi ca tot ceea ce am adunat se duce pe apa sambetei.

Momentam aici am realizat asigurarea pentru locuinte, daca doriti sa vedeti care sunt tarifele si alte detalii click aici. Iar pentru asigurarea auto am realizato aici.

Daca consideri ca acest articol despre asigurari auto si asigurari locuinte a fost destul de interesant atunci apasa butonul +1 si like pentru a trimite tuturor prietenilor din site-urile de socializare.