Napoli – Villareal Online LIVE

Napoli – Villareal Online LIVE pe 27 septembrie

In aceasta seara avem parte de un fotbal spectacol in Champions League de aceea tin sa va prezint urmatorul meci: Napoli – Villareal.Meciul se v-a juca la ora 21:45 la Napoli pe stadionul San Paolo.

Napoletanii pornesc pe hartie favoriti, iar asta au decis si cei de la Bet365 care le dau o cota de 1.70 la victorie, la egal cota este de 3.50, iar daca vor castiga spaniolii cota este de 5.

Cele doua echipe vin din campionate diferite,cu mentalitati diferite. Daca italienii se bazeaza foarte mult pe aparare, iar uneori au un joc mai putin spectaculos, cei de la Villareal se bazeaza mai mult pe atac, avand cativa jucatori care pot produce imediat o faza specatculoasa prin brazilianul Neymar sau italianul Rossi.

In primul meci, Napoli a facut un joc foarte bun la Manchester cu City reusind un egal specaculos 1-1, dupa ce au condus mai multe minute jocul si au avut mai multe ocazii.De cealalta parte, Villareal nu putea emite pretentii cu una din favoritele la trofeul Champions League Bayern Munchen si a fost infranta pe propriul teren cu 2-0.

Anul acesta finala se disputa Alianz Arena din Munchen, iar ca favorite la casele de pariuri pentru cucerirea trofeului raman FC Barcelona,Real Madrid si Chelsea Londra.

In cazul in care doriti sa vedeti mai multe pronosticuri din champions league va invitam sa urmariti categoria noastra de SPORT, aici putei vedea care sunt sugestiile noastre pentru realizarea unui bilet la pariuri sportive.

Urmareste de la ora 21:45 Napoli – Villareal Online LIVE pe www.vena.ro