Modele costume de baie fara bretele pentru femei

Daca tot suntem in plin sezon de vara, iar temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada multi dintre noi ne gandim deja la vacanta si la valurile marii care sa ne racoreasca piele fierbinte.

Stim cu totii ca pentru barbati alegerea slip-ului este una destul de simpla, insa pentru femei gama foarte mare de modele si culori pe care designerii o pun la dispozitie le cam da mari batai de cap.

In ceea ce priveste modelele de costume de baie puteti alege costume intregi, costume de baie cu sau fara bretele, accesorizate, din bumbac sau impletite.

Astazi am ales sa vorbim de modelele de costume de baie fara bretele pentru femei deoarece sunt la mare cautare in ultimii ani datorita versatilitatii si faptului ca nu trebuie sa mai ascundem cu bluze cu manici lungi urmele de la bretelele acestuia.

Modele costume de baie fara bretele pentru femei

Costumele de baie fara bretele sunt cunoscute si sub denumirea de bandeau sau fasa. Specialistii recomanda pentru aceasta vara culorile metalice precum albastru, auriu, negru, rosu, roz si portocaliu, dar si alb, negru si modele cu imprimeu sau conbinatia dintre mai multe culori.

In materie de slip puteti opta pentru modelul clasic, modelul brazilian bikini, boxeri sau in cazul in care doriti sa ascundeti anumite parti ale corpului precum aripioarele sau burta alegeti modelul de slip inalt cu bata lata pe care multi dintre creatorii de moda au ales sa il prezinte pe podium.