Mesaje si sms de iubire

Daca doriti sa transmitei celei mai importante persoane din viata dumneavoastra,si anume partenerul/partenera de cuplu un simplu gand de iubire echipa vena.ro v-a pregatit Mesaje si SMS de iubire care sa va inspire cat mai mult posibil pentru a da frau sentimentelor dumneavoastra in a scrie cateva randuri despre ceea ce simtiti.

Dragostea nu inseamna doar gasirea sufletului pereche,ci si crearea unei reale relatii de cuplu. Iubirea adevarata consta in cat iubesti pana la sfarsit,nu cat de mult iubesti la inceput. In relatia de cuplu, trebuie sa fii alaturi de persoana iubita la bine,dar mai ales la rau. Astfel ii arati ca-ti pasa,ca tii la ea, si va capata mai multa incredere.

Pentru cei mai infocati indragostiti am facut in top15 al mesajelor si sms-urilor de iubire dupa preferintele mele. Speram ca aceste mesaje sa va ajute si sa va schiteze o idee despre cum ar trebui sa va redati sentimentele fata de partenerul/partenera de viata si totodata speram sa va si placa !

Top 15 mesaje si sms de iubire

1. Dragostea este puternica si totusi delicata .
Ea poate fi usor distrusa.
Adevarata dragoste inseamna sa intelegi asta ,
A fi indragostit inseamna sa respecti asta.
2. Dragostea estea atunci cand nu iti doresti sa adormi pentru ca realitatea este mai frumoasa decat visul.

3. Poti fi in afara vederii mele, dar nu si in afara inimii mele. Poti fi departe de atingerea mea, dar nu afara din mintea mea.

4. Ai 25 de secunde sa-mi scrii un mesaj, din care au trecut 10, au mai ramas 15, daca in urmatoarele 10 nu-mi scrii din care au mai ramas 5, esti datoare cu un sarut.Astept!!!

5. Este greu sa ii spui mintii sa inceteze a iubi pe cineva aunci cand inima ta continua sa o faca.

6. Atunci cand iubesti pe cineva este ceva. Cand cineva te iubeste este altceva. Atunci insa cand iubesti fiinta care te iubeste, asta inseamna totul.

7. O lumanare se poate topi, iar flacara ei poate muri , dar dragostea pe care mi-o daruiesti va arde mereu in inima mea.

8. Nu te indragosti de cineva cu care poti trai, indragosteste-te de cineva fara de care nu poti trai.

9. Zaresc dragoste in ochii tai , sau este doar o reflectie a iubirii mele ?

10. Se spune ca nu te poti indragosti decat o singura data, dar nu este adevarat. De fiecare data cand ma uit la tine, ma indragostesc din nou de tine.

11. Dragostea este asemeni luminii soarelui. Ea aduce o stralucire de aur pe fata celui care o traieste. Si un simtamant cald in tot trupul. Ea trezeste sufletul si deschide ochii. Iar atunci cand se incheie , lasa in urma miliarde de mici amintiri numite stele. Pentru a-i aminti lumii ca ea continua sa existe.

12. Cel mai maret lucru pe care il poti trai vreodata este sa iubesti si sa fii iubit la randul tau.

13. Dragostea nu inseamna sa gasesti persoana perfecta , ci sa descoperi o persoana imperfecta si sa vezi in ce fel este perfecta.

14. 2 inimi , un suflet , un singur puls.

15. O viata fara dragoste este asemeni unui an fara vara.