Poze cu Vladimir Draghia pe blog si Facebook – Biografie

Poze cu Vladimir Draghia pe blog si Facebook – Biografie

Vladimir Draghia, s-a remarcat in televiziune ca actor in telenovela romaneasca Narcisa Salbatica primind rolul personajului secundar ‘Emil Stoica’ , un tanar avocat care primeste un post de munca la cel mai bun birou de avocatura din Bucuresti.

Se pare ca acest rol a prins foarte bine pentru tinerele si doamnele din Romania, datorita fizicului si stilului acestuia, fiind un bun cuceritor, cu pasiuni extreme. 

Tanarul cuceritor in varsta de 24 de ani, pana mai de curand  a avut o prietena, insa destinul i-a despartit, oferindu-le celorlalte admiratoare o noua sansa la inima tanarului burlac. Acesta doreste o fatara tanara si frumoasa, nu o vedeta deja prezenta in showbiz-ul romanesc. Dupa parerea mea , Vladimir a vazut destule vedete nemachiate in toti acesti ani prezenti in showbiz-ul romanesc.

Daca tot va spuneam despre Vladimir ca este un burlac, trebuie sa stiti ca cei de la postul de televiuziune Antena 1 l-au ales sa joace rolul burlacului in emisiunea Burlacul Sezonul 3 care dat startul la casting, iar inscrierile se pot face direct la adresa de mail casting@antena1.ro

Sunt sigura ca multe fete il admira datorita aspectului fizic, pe care l-a dobandit cu ajutorul innotului unde s-a facut destul de remarcat fiind campion national, astfel sunt sigura ca doriti sa mai aruncati cate-o privire prin cateva poze cu Vladimir Draghia pana o sa aveti ocazia sa il intalniti in realitate.

Galerie Foto cu poze cu Vladimir Draghia

Sper ca pozele cu Vladimir Draghia sa va fi placut si sa il apreciati in continuare, deoarece el nu incearca sa se remarce doar prin calitatile fizice, lucru de apreciat.