Mesaje si SMS de dragoste pentru Valentine’s day

Pentru doritorii care vor sa le transmita marturisirea dragostei lor fata de partenerul de viata, au ocazia de a trimite Mesaje si SMS de dragoste pentru Valentine’s day. Majoritatea lumei foloseste mesaje sms de ziua indragostitilor ” Valentine’s Day “ , dar mai nou se foloseste si e-mail-ul iar unii opteaza la vechia scrisoare pentru a-si marturisi iubitului sau iubitei dragostea ce o poarta pe el /ea.

Echipa noastra v-a pregatit o lista pentru cei mai lenesi vizitatori sau cei care nu au niciun chef sa se gandeasca sau sa inventeze vreun mesaj de dragoste si vor totul de-a gata.

1. Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

2. Iti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea

3. Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

4. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogata sunt!

5. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

6. Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.

7. Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

8. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.

9.. As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

10. E greu sa iubesti si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU .

11. Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

12. Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!

13. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

14. Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!

15. Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.