Lucian Bute vs Mendy VIDEO – ProTV Online

Avem onoarea sa scriem despre un mare campion. Acesta este Lucian Bute , campionul Romaniei  la box. Sambata la ora 20.30  pe ProTV online aveti ocazia sa vedeti in direct acest meci.

Lucian Bute este cel mai iubit boxior din 2011, el a reusit sa mobilizeze toata Romania pentru realizarea unui spectacol fenomenal. Aceasta este totusi o incercare foarte mare pentru campionul nostru Lucian Bute, deoarece pentru prima data acesta boxeaza in Romania si tot pentru prima data Lucian Bute are precum spectator pe mama sa.

Emotiile sunt destul de mari dar trebuie sa precizam ca experienta  lui Lucian Bute o sa il ajute foarte mult in lupta. Mendy este totusi in adversar pe masura, care a declarat ca  nu a venit in Romania doar pentru a simula o bataie cu Lucian Bute. Acesta chiar doreste sa intrerupa seria foarte lunga de victorii a romanului si este gata sa plece cu centura mondiala acasa.

 

Chiar daca cantarul oficial nu a avut loc, Lucian a promis ca o sa se tina de treaba asa cum a facut de fiecare data, iar noi cei ce asteptam cu drag acest meci sa avem incredere in el si sa ii uram bafta. Eu ii tin pumnii si sper sa ne faca macar el mandri ca suntem romani. Chiar daca rezultatul nu o sa fie unul pozitiv pentru mine Lucian Bute o sa fie unul dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei.

Voi cum credeti ca o sa se termine acest meci dintre Lucian Bute si Mendy, cine credeti ca o sa iasa victorios in meciul dintre Lucian Bute vs Mendy ?