Local Kombat Frankfurt online LIVE

Local Kombat Frankfurt online LIVE pe 19 noiembrie

Sambata seara de la ora 22:00 incepe Gala Local Kombat Frankfurt , sau “Marea Finala” asa cum este ea destinata publicitatii si va putea fi urmarita online LIVE pe www.vena.ro. Dupa cum stiti, Gala va avea loc in Germania la Frankfurt si vor fi numai putin de 10 meciuri printre care se vor regasi si 4 romani: Adrian si Andrei Stoica, Catalin Morosanu si Benjamin Adegbuyi.

Va fi un meci de rezerva(castigatorul va putea boxa in semifinala sau finala in caz ca vor surveni accidentari ) pentru Piramida la +96 de kilograme intre romanul Benjamin si Jaizirinho Rozenstruik, un pugilist surinamez. Pentru marele premiu al Galei Local Kombat vor boxa Erhan Deniz cu Sergeyy Lashchenko si Pavel Zuravliov cu Ismael Londt.

La categoria Superfight -72 de kilograme vor boxa germanul Alex Schmitt vs  olandezul Albert Krauss. La categoria Superfight 75 de kilograme vor fi 2 meciuri si vor boxa germanul Omar Amrani vs marocanul Faldir Chahbari, respetiv turcul Tevfik Sucu vs Alviar Lima, jucator  din Olanda.

La categoria Superfight -92 de kilograme vor fi 2 meciuri ce va avea in prim-plan pe fratii Bogdan si Andrei Stoica impotriva Dawid Baziak si James Philips.

Ultimul meci este la categoria Superfight +96 de Kilograme si ii va avea in ring pe Catalin Morosanu vs Wiecislaw Kwasnewski, un polonez de aproximativ 140 de kilograme

Urmareste Gala Local Kombat Frankfurt online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la ora 22:00.