Liverpool – Manchester City online LIVE

Liverpool – Manchester City online LIVE pe 27 noiembrie

Liverpool intalneste duminica dupamiaza de la ora 18:00 echipa antrenata de Roberto Mancini, Manchester City, intr-un meci contand pentru etapa a 13-a din campionatul Angliei, Premier League.

Liverpool vine dupa un succes incredibil la Londra in fata lui Chelsea scor 2-1 meci castigat foarte greu in prelungiri dupa o faza fixa si se afla pe pozitia a 6-a in timp ce Manchester City este liderul clasamentului cu 34 de puncte avand 11 victorii si un singur egal, cu Fulham. Ce este foarte interesant, City are un golaveraj devastator cu 42 de goluri marcate si 11 primite in timp ce Liverpool sta mult mai slab, 16 marcate si 11 primite,deci o diferenta foarte mare.

Liverpool se concentreaza foarte bine in meciurile cu miza,  a castigat la Everton, la Chelsea, la Arsenal, toate aceste succese vin dupa 2 goluri marcate in deplasare(2-0 sau 2-1) si foarte important, victoriile vin pe final de meci.

“Cetatenii” isi calca adversarul in picioare practic,a zdrobit incredibil United 6-1 sau Tottenham 5-1. In ultimile 10 meciuri directe s-au inregistrat 5 egaluri, 4 meciuri au fost castigate de “cormorani” si numai unul singur de City cu scorul de 3-0 anul trecut pe City of Manchester Stadium cum era numit pe atunci. Defapt, anul trecut ambele s-au impus pe propriul teren cu scor de neprezentare.

La pariuri situatia este foarte echilibrata,ambele fiind cotata cu o cota de 2.65, iar la egal cota este de 3.20 ! Este foarte greu de dat un pronostic la acest meci, dar cred ca ambele vor marca, cota de 1.55.

Urmareste Liverpool – Manchester City online LIVE pe www.vena.ro duminica dupamiaza de la ora 18:00.