Inter – Napoli Online LIVE

Inter – Napoli Online LIVE

In aceasta etapa din Serie A, Inter intalneste la Milano pe stadionul Giusseppe Meaza pe Napoli .

Inter vine dupa un rezultat bun scos in Champions League la Moscova cu TSKA, scor 3-2 dupa ce Inter fusese egalata la 2, dar Marco Zarate a  adus victoria “nerra-zurilor” in minutul 80.

Claudio Ranieri este noul antrenor al lui Inter Milano, cu care a semnat un contract până în iunie 2013.Italiamul, care a antrenat în ultimele trei-patru sezoane pe Juventus şi AS Roma, îl înlocuieşte pe Gian Piero Gasperini, demis după doar cinci meciuri pe banca Interului, în care a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri.

Napoli are o altă prioritate: Europa. “Am bazate pe forţele noastre de a face bine in ambele Serie A si Liga Campionilor – Mazzarri spune -, dar în campionat va fi mai mult timp pentru a recupera în timp ce în Liga Campionilor până în luna decembrie vom merge în sus.”

Noutăţi: după o absenţă lungă Stankovic şi Maicon.  Maicon este gata şi poate juca. Acest lucru a fost confirmat Claudio Ranieri la conferinţa de presă înainte de meciul cu Napoli.Nu se stie sigur daca Ranieri v-a risca si cu sarbul Dejan Stankovic.

Ranieri a explicat că Pazzini “are 24 de ore de timp, este de a se  face bine, jucatorul vrea sa joace, există speranţă.”

In ultimele 17 sezoane,Napoli nu a castigat la Milano, iar in ultimii 4 ani a plecat doar cu infrangeri.Deasemenea antrenorul Walter Mazzari nu se poate baza pe Cavani si pe Aronica accidentati.

Sâmbătă, 01 Octombrie 2011 21:45, urmareste Inter – Napoli online LIVE pe www.vena.ro