Juventus – Genoa online LIVE

Juventus – Genoa online LIVE pe 22 octombrie 

Sambata avem meci de Serie A online LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45,unde la Torino se joaca Juventus – Genoa,o partida contand pentru etapa a 8-a a campionatului italian.Partida se va juca pe noul stadion “Delle Alpi” ce are o capacitate de 41.00 de locuri, fata de vechea arena care avea 69.000.

Juventus este lider in Serie A, cu 12 puncte in 6 meciuri(o etapa amanata din cauza grevei) avand 3 egaluri(Bologna,Catania,Chievo) si 3 victorii(Parma,Siena,Milan)la egalitate cu Udinese care au un golaveraj mai slab.

Genoa nu sta chiar confortabil in clasament, aflanduse pe locul 12 si acumuland doar 8 puncte.Daca Genoa ar invinge la Torino, ar putea urca chiar pe podium,deoarece diferenta intre locul 1 si locul 14 in Italia este de doar 4 puncte ! In etapa trecuta Genoa a facut doar 0-0 pe propriul teren cu  Lecce, pana acum Genoa nu a avut meciuri foarte grele, iar Juventus este prima dintre echipele mari care vor intalni aceasta echipa.

Principalul pericol pentru poarta lui Gigi Bufon este atacantul argentian Rodrigo Palacio,care a mai jucat pentru Huracan,Banfield si Boca Juniors .Atacantul de 29 de ani, are tricoul cu numarul 8 si este golgheterul formatiei cu 6 goluri.

La casele de pariuri Juventus este favorita pentru cota de 1.60, iar pentru un egal cota este de 3.50. Daca pe pariul dumneavoastra se regaseste 2 solist, cota este de 5.90! Pronostic Juventus castiga.

Urmareste Juventus – Genoa online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la ora 21:45, meciul este in direct si pe Digisport.