Steaua – Petrolul online LIVE

Steaua – Petrolul online LIVE

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei se va disputa joi seara, Steaua – Petrolul LIVE poate fi urmarit si pe internet de la ora 19:30. Petrolul are o serie foarte buna in campionat, asta si datorita antrenorului Gigi Multescu. In ultimile 5 meciuri “lupii galbeni” au acumulat 11 puncte din acestea 3 fiind victorii. Ultima deplasare in Bucuresti a fost cu Dinamo, si ce meci a fost: gol de la 35 de metri, gol din foarfeca, gol din actiune, toate acestea au dus la un 3-1 incredibil, iar Steaua cred ca va avea un meci foarte greu.

Cote la Steaua – Petrolul online:

Bookmakerii sunt cam generosi cu ros-albastrii, cota la castig este de 1.40, egalul are 4.10 in timp ce Petrolul are cota 8.10 sa plece cu toate cele 3 puncte, asemanatoare cu cea avuta in meciul cu Dinamo(cota 10 atunci).

Foto: assets.sport.ro

Echipe probabile la Steaua – Petrolul online:

Cea mai mare absenta pare sa fie la Petrolul, Zerka a fost suspendat doar o etapa dupa ce in meciul cu Mioveni ia aplicat o gheata in cap unui adversar, la Steaua lipsesc Latovlevici si Bicfalvi suspendati.

Steaua: Tătăruşanu – Martinović, Chiricheş, Geraldo Alves, Pârvulescu – Chipciu, Bourceanu, Tatu – M.Costea, Rusescu, Cr.Tănase; Antrenor: Mihai Stoichiţă; Accidentaţi: Prepeliţă, Machado, Dănănae, G.Matei;

Petrolul: Hamutovski – Străuţ, Melinte (Bikana), Álvaro Silva, Ben Djemia – Mustivar, Boudjemaa, Osiako, Maxim – Opriţa, Younes; Antrenor: Gheorghe Mulţescu; Accidentaţi: Gritti, Zimmermann, Voican, Surugiu;