Juventus – Udinese online LIVE

Juventus – Udinese online LIVE pe 28 ianuarie 2012

Cel mai asteptat meci dina ceasta etapa cu numarul 20 din Serie A, Juventus – Udinese LIVE este sambata seara de la ora 21:45. Juventus vine dupa 19 meciuri de-a dreptul senzationale, nepierzand niciun meci, avand 11 victorii si creditata cu prima sansa la castigarea unui nou “scudeto”.

Juventus se afla pe primul loc la un punct in fata lui Milan, care are 40 de puncte si la 3 de Udinese care ocupa locul al treilea in campionatul italian. Torinezii stau mai bine si la celelalte statistici, goluri marcate are cu 3 mai multe iar goluri primite are 12 in timp ce  Udine 14, cele doua concretizand cele mai bune aparari.

Click aici pentru Juventus – Udinese LIVE

La pariuri Juventus – Udinese online era de asteptat ca “bianco-neri” sa fie favoriti,cota 1.70 pentru victorie, egalul 3.50 iar Udinese 5.00 pentru un succes ce ar aduce in fata lui Juventus dar la egalitate de puncte. In tur s-a terminat 1-1, dupa un meci mai putin spectaculos, specific italian.

Guidolin nu se va putea baza pe axul central la mijlocul terenului: Asamoah si Badu-plecati la Cupa Africii pe Natiuni , iar eu cred ca le va fi foarte greu daca nu imposibil sa castige la Torino ceea ce nimeni nu a facut-o tot campionatul desi a avut meciuri dificle in care a fost condusa aproape in toate partidele din deplasare.

Urmareste Juventus – Udinese online sambata seara de la ora 21:45, sa speram ca vom avea un joc ffrumos cu goluri multe dar si ca romanul Gabriel Torje va avea o evolutie buna la “friulani” !