Juventus – Fiorentina online LIVE

Juventus – Fiorentina online LIVE 25 octombrie

Maine seara, la ora de Champions League, 21:45, va avea loc meciul dintre Juventus si Fiorentina. Puteti viziona meciul online pe www.vena.ro  Juventus va juca acasa, pe noul stadion Delle Alpi, neavand nicio infrangere in campionat, sperand ca va izbuti in acest meci de a castiga toate cele 3 puncte, avand si sprijinul suporterilor.

Pe plan intern, Juventus este cea mai iubita din Italia. Insa startul de sezon i-a nemultumit pe unii dintre fani, Juventus impiedicandu-se cu echipe mai slab cotate precum : Bologna, Catania, Chievo sau Genoa. Ocupa pozitia numarul 4 cu 13 puncte, cu 2 puncte mai putin decat liderul din acest moment, Udinese. Dupa ce au castigat in fata campionilor en-titre, scor 2-0, Juventus a facut 2 egaluri consecutive : 0-0 la Chievo si 2-2 cu Genoa.

Fioretina merge mai prost decat rivala de maine, aflandu-se la mijlocul clasamentului dupa cele 7 meciuri jucate. Pana acum din cele 2 victorii, 3 galuri si 2 infrangeri au acumulat 11 puncte. Dupa ce a luat bataie acum 3 etape de la Lazio, Fiorentina are si ea 2 egaluri consecutive : 0-0 cu Cessena si 2-2 cu Catania.

Pana acum, cele 2 echipe au mai disputat 159 meciuri impreuna dintre care 71 au fost castigate de Juventus ,52 egaluri iar 36 au fost castigate de Fiorentina. Juventus a inscris nu mai putin de 269 goluri,in timp de Fiorentina doar 181. Odata cu venirea mijlocasului central Pirlo,de la campioana AC Milan, Juventus este mult mai stabila si isi creaza mult mai usor ocazii. Cu experienta acestui jucator extraordinar cred ca gazdele se vor impune in aceasta confruntare lejer.De aceea, pronosticul meu este victoria celor de la Juve pentru o cota de 1,70.