Horoscop Chinezesc 2012

Anul 2012 in perspectiva astiaticelor inseamna intrarea in anul Dragonului de Apa. Este un an foarte aglomat in care ne vom pregati pentru eventualele proiecte care promit multa ambitie si indrazneala.Dupa un an relaxant 2011, supranumit anul Iepurelui, acest an 2012 este unul cu totul diferit. Este ideal sa nu ne supraestinam, sa fim modesti deoarece nu este spre binele nostru daca vom privi totul cu nasul pe sus, cu superioritate. Lucruri tind sa fie mult mai bune decat sunt in realitate. Este un an ideal pentru afaceri, pentru investitii, banii facandu-se foarte usor. Puternicul Dragon isi bate joc de omul strangator si care este prudent, obligandu-i sa joace ori totul, ori nimic. Acest an ne va face sa avem o stare de spirit mult mai buna. Vom deveni euforici si plin de energie. In ceea ce priveste planul personal, este un an ideal pentru a face calatorii si pentru nasterea copiilor. Daca va ganditi sa va lansati pe plan profesional infiintand o firma, veti avea rezultate multumitoare. Acest an este unul caracterizat de multe fenomene naturale violente si surprinzatoare.

Sobolan

 Este un an ideal pentru afaceri si aveti de parte voastra norocul in ceea ce priveste dragostea. In ciuda spiritului puternic al Dragonului, pentru voi va fi un an destul de linistit in care nu veti avea probleme pe plan financiar. Aveti grija cine se apropie de dumneavoastra, deoarece te pot folosi doar pentru a castiga de pe urma voastra.

 Bou

 Anul 2012 va fi unul destul de ciudat pentru voi. Veti avea parte de foarte multe schimbari si lucrurile se vor complica. Proiectele pe care le aveti in gand, se vor realiza, insa nu atat de rapid pe cat va doriti. Veti avea nevoie de foarte multa rabdare, deoarece veti munci si veti depune foarte mult efort. Insa cu putina sansa, veti cunoaste oameni care va vor ajuta.

Tigru

Veti avea parte de o despartire dureroasa care va va marca viata. Veti rupe relatia cu persoana iubita sau va veti certa cu unul din prietenii dumneavoastra, ceea ce va va face foarte nefericit. Veti avea probleme din punt de vedere financiar.

Iepure

 Veti avea parte de un an destul de piperat, deoarece preocuparile dumneavoastra vor fi atat locul de munca, cat si familia. Lucrurile se vor complica si de aceea veti avea mari probleme cu banii. Insa nu trebuie sa va faceti griji, deoarece banii pe care iti veti produce, castigurile vor depasi pierderile. Sansa este de partea voastra in ceea ce privesc relatia sociala, va veti face prieteni noi care va vor fi foarte de folos in viitor.

Dragon

 Sansa este de parte voatra indiferent de situatie. Veti promova si veti face mari progrese in activitatea dumneavoastra. Realizarile dumneavoastra sunt pline de succese pentru acest an puternic il va tine in permanente ocupat, fapt ceea ce il face sa fie in alerta tot timpul.

Sarpe

Este un an foarte dificul pentru Sarpe. Perioada cea mai nefasta pentru voi, este anotimpul de vara, dar odata cu venirea toamnei vor veni si vestile bune. Trebuie sa va feriti de barfe si de prietenii care va poarta pica, deoarece veti avea necazuri.

Cal

 Trebuie sa va invatati sa aveti rabdare deoarece in acest an 2012 veti avea multe proiecte de finalizat. Trebuie sa fiti optimisti, dupa ploaie si furtuna, va rasari si soarele pe strada dumneavoastra. Trebuie sa aveti grija cu sanatatea dumneavoastra care va fi pusa in pericol datorita grijilor care va apasa pe umeri.

Oaie

 Sansa este de partea dumneavoastra si nu veti avea ghinion pe plan profesional. Trebuie sa faceti niste schimbari radicale in ceea ce priveste viata voastra, pentru a putea supravetui

Maimuta

Veti fi nemultumit anul acesta, deoarece in ciuda efortului mult depus la serviciu, veti simti va sunteti subapreciati si platiti cu putini bani. Este un an in care vigilenta trebuie sa fie pe primul loc. Veti avea tot felul de griji si veti avea o situatie critica cu banii si de aceea veti renunta la planurile voastre.

Cocos

 Sansa este de partea voastra si nu veti intampina probleme in ceea ce priveste starea de sanatate. In general este un an bun si prosper. Pe plan profesional veti avea responsabilitatea de a va ocupa de o functie de conducere mai intalta decat de obicei si va veti descurca de minune.

Caine

 Va trebui sa fiti mereu in alerta si sa va straduiti indeajuns de mult pentru a va mentina in forma si a putea face fata cerintelor. Aveti grija la starea voastra de sanantate deoarece sunteti predispus la imbolnaviri. Nu trebuie sa actionati de unul singur, deoarece sunteti slab, de aceea va trebui sa va uniti fortele cu altii.

Mistret

Veti avea sprijinul unor oameni de incredere si puternici, de aceea va fi unul linistit pentru voi. Pe plan profesional, veti avea succes, fapt ce il va face sa castige respect din partea colegilor de munca, cat si a sefilor sai.