Poze si imagini cu Alexandra Stan

Cantareata din muzica industriala romaneasca Alexandra Stan, s-a nascut in orasul din estul Romaniei, Constanta, la data de 10 iuniie 1989, am in care a cazut si comunismul. Numele ei se datoreaza mamei sale, care si-a dorit o fetita cu numele de Alexandra.

Fiind pasionata de mica de arte, iar muzica fiind dragostea ei inca din tinerete, a urmat Liceul Teoretic Traian din Constanta, iar in prezent urmeaza cursurile la Facultatea de Management Andrei Saguna, fiind studenta in anul II.

Prima ei muza din copilarie, a fost mica sirena, cu care ” a avut prima intalnire ” la varsta de 3 ani. Acest lucru este marturisit de Alexandra Stan intr-un interviu. Desenul animat Mica Sirena ce o avea in prim-plan pe Ariel, i-a descoperit Alexandrei aceasta latura si inclinatia spre muzica. Pana acum, interpreta de origine romana a participat la multe concursuri printre care si Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

Foto: alexandrastan.ro

Odata cu descoperirea inclinatiei inspre domeniul muzical, a perseverat foarte mult timp pana ce a pus stapanire complet pe dansa. Intrarea in industria muzicii romanesti si-a facut-o datorita lui Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, componentii echipe MAAN Studio. Increderea pe care acestia au avut-o in tanara cantareata a dat roade, astazi devenind una dintre cantaretele internationale ce aduc nenumarate premii si laude Romaniei. Alexandra Stan nu a castigat doar o colaborare cu acesti 2 baieti minunati, ci si 2 prieteni foarte buni de care se bucura zi de zi, atat in viata personala, cat si in studiouri.

Foto: images5.fanpop.com/

Hit-ul cu care a intrat in scena muzicii romanesti a fost reprezentat de piesa ” Lolipop ” , melodia care a avut foarte mare succes in randul iubitorilor de muzica insa videoclipul a fost foarte aspru comentat.

Urmatorul an, cum era de asteptat, a lansat o a II-a melodie intitulata ” Mr. Saxobeat ” , piesa care a avut parte de un succes mult mai mare decat precedentul single. Cel de-al II-lea hit al Alexandrei Stan i-a adus atat faima internationala, cat si plasarea sa pe harta muzicala romaneasca.