Fenerbahce – Vaslui online LIVE

Fenerbahce – Vaslui online LIVE

Cel mai frumos meci de departe al acestei saptamani este batalia de la Istanbul de la ora 21:45, in turul al II-lea al preliminariilor UEFA Champions League. Asadar, Fenerbahce – Vaslui online LIVE si pe internet. Va fi o atmosfera incredibila, suporterii turci sunt foarte fanatici, anul trecut au fost suspendati cateva etape pe teren propriu, iar  pe stadion au avut acces doar femeile si copii, iar acestia au creat o atmosfera de vis!

Click aici pentru Fenerbahce – Vaslui LIVE

 

Foto: enational.ro

Cote pentru Fenerbahce – Vaslui online

Favorita la calificare este Fenerbahce cu o cota de 1.33 la agentia de pariuri CasaPariurilor, Vaslui are 3.20. Pentru acest meci de la Istanbul cotele sunt urmatoarele: Fener 1.50, egal 3.85, Vaslui 6.50. Cred ca Vaslui va marca, cota 1.62

In Turcia, Fener este a doua echipa ca mediatizare dupa rivala Galatasaray, iar bataia pentru un loc la un meci al turcilor este foarte mare, 5-6 persoane pentru un loc, asa ceva doar la Barcelona, Real Madrid, Manchester United sau Borussia Dortmund mai intalnesti. Iata un filmulet cu atmosfera de pe stadionul Sukru Saracoglu:

Echipe probabile la Fenerbahce – Vaslui online

Vaslui: Coman – Celeban, Varela, Elias, Sălăgeanu – Antal, N. Stanciu, N’Doye, Sânmărtean – M. Niculae, Sburlea
Fenerbahce: Demirel – Gonul, Yobo, A. Santos, Kjaer – Topuz, Topal, Baroni, Alex – Şenturk, Kuyt