Timisoara – Steaua online LIVE

Timisoara – Steaua online LIVE pe 27 octombrie

Joi, 27 octombrie, de la ora 20,45, va avea loc meciul mult asteptat de suporterii viola dupa retrogradarea acesteia. Timisoara-Steaua, din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana este Online LIVE pe www.vena.ro si in direct pe ProTV.

Ultimul meci ce s-a desfasurat in Banat a adus numai putin de 25.000 de spectatori la meci, dar spectacolul mult asteptat din teren a lipsit si s-a terminat doar 0-0.

Preturile pentru acest meci sunt ieftine, variand de la 8 lei la peluze, 12 lei la tribune, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la loja si 200 de lei la VIP-uri. Suporterii nu s-au inghesuit totusi sa cumpere bilete(doar 3.000 inainte cu o zi) in ciuda faptului ca vine Steaua, cea mai iubita echipa din Romania. Partida va fi condusa la centru de cel mai informa arbitru de la noi, Cristi Balaj din Baia Mare.

La casele de pariuri Steaua este data ca usor favorita pentru cota de 1.90, la egal 3.30 iar daca pariati pe victoria Politehnicii Timisoara puteti sa scoateti bani frumosi, 3.70 este cota ! Nu cred ca se vor marca multe goluri, pronosticul meu este under 2,5 goluri sau egal

ECHIPE PROBABILE:

  • Poli Timişoara: Lepmets – Mera, Fl. Ilie, Scutaru, Fl. Sandu – Chiş, Tameş, Dăruială, Sepsi – Goga, Axente ; Antrenor
  • Steaua: Stanca – Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici – T. Bălan, Bourceanu, Răduţ, Cr. Tănase -M. Costea, Fl. Costea ; Antrenor Ilie Stan.

Urmareste Timisoara – Steaua online LIVE de la ora 20:45 pe www.vena.ro. Meciul este transmis in direct si de ProTV