Extragere Champions League – Grupe Champions League 2011 – 2012

Dupa cum bine stiti in putin timp o sa aflam care sunt noile Grupe Champions League 2011 – 2012. Cele mai bune echipe se intalnesc aici, cea mai mare confruntare a anului. Echipe precum Barcelona, Real Madrid si nu numai se lupta pentru castigarea trofeului.

Otelul Galati este echipa pe care o avem in grupele Champions League 2011 – 2012. Dupa interviul acordat unui post TV mai multi jucatori din echipa sustin ca ar dori o grupa cat mai accesibila. Motivul este simplu, toti doresc o promovare rapida si castigarea banilor pusi la dispozitie de cei de la Champions League cat mai repede.

Rezultatele la extragere pentru grupele Champions League vor fi afisate pe aceasta pagina imediat dupa extragere. Nu putem oferi link-uri catre pagini oficiale precum Champions League din motive interne a staff-ului tehnic.

Aceasta extragere va fi online pe TVR 1, asadar pentru a afla rezultatele extragerii pentru grupele Champions League 2011 – 2012 acceseaza pagina noastra pentru detalii si informatii utile.

In anii din urma se pare ca mereu echipele noastre eu fost oprite in grupe, insa in acest an speram ca o sa avem parte de rezultate mai bune. Otelul Galati poate realiza multe surprize, insa ei au nevoie de incredere si de sustinere in cea mai mare confruntare al acestui an.

In cazul in care doriti sa va abonati la RSS FEED-ul nostru  nu trebuie decat sa introduceti adresa de mail. Doar in acest fel o sa primiti cele mai noi articole de pe site-ul  nostru direct pe adresa d-vs de mail.