Reclama Vodafone Panda si Karate in Maximia TV

reclama vodafone panda 2011Reclama Vodafone Panda si Karate in Maximia TV

Am vazut ca cele mai cautate reclame sunt cele de la Cosmote cu fluturele, dar iata ca de aceasta data am ales sa va prezint reclama Vodafone Panda si Karate din Maximia TV.

In aceasta reclama o sa vedeti un sac de box si un urs panda care loveste sacul. Dupa ce se prezinta oferta vodafone acel urs Panda loveste sacul de box ce la randul sau il loveste pe celalat personaj al acestei reclame.

Reclama Vodafone Panda nu are nici o morala, doar a adus o noua zicala in randul tinerilor ” Esti chiar Panda ! “. Acum ca tot veni vorba despre reclama Vodafone Panda din Maximia TV te invitam sa o urmaresti de cate ori poftesti.

Se pare ca am reusit sa ma amuz din nou atunci cand am revizionat aceasta reclama vodafone Panda si Karate din MAXIMIA TV. Sa fie dublu sau maxim sau cum vreti voi, important e ca aceasta reclama face furori pe internet.

In cazul in care doriti sa publicam si alte reclame pe site, va rugam sa ne contactati la adresa noastra de mail contact@vena.ro si sa ne spuneti ce reclama doriti sa revizionati pe site-ul nostru.

In cazul in care sunteti unul dintre fanii acestei reclame vodafone panda 2011 va rugam sa apasati butonul like si +1 pentru a trimite aceasta reclama tuturor prietenilor din retelele de sociale precum facebook si respectiv google plus, iar daca doriti sa primiti pe mail cele mai noi reclame si nu numai va rugam sa va abonati la newslatter-ul nostru gratuit.