Download Yahoo Messenger 13 gratuit ( Windows 7 )

Dupa succesul foarte mare pe care l-a avut versiunea de Yahoo Messenger 12, astazi a venit randul sa va prezentam o noua versiune a celui mai folosit program din Romania.  Aceasta versiune promite schimbari uriase fata de versiunile precedente de aceea o sa va lasam sa le descoperiti singuri. Nu uitati ca pentru a descarca acest program, nu trebuie decat sa accesati pagina oficiala a site-ului Yahoo sau mai bine da un click aici. Inainte de a descarca programul iata care sunt facilitatile aduse de Yahoo Messenger.

In primul rand poti comunica cu cine doresti indiferent de locatie, costurile sunt deasemenea nulle iar mai mult de atat iti ofera posibilitatea de a scrie mesaje sau chiar de a realiza un apel video.

Noile smartphone-uri sunt de multe ori folosite pentru a realiza astfel de lucruri, de aceea va recomandam cu incredere sa folositi acest program.

Indiferent de gadget: Apple, Samsung dar si altele versiunea free a aplicatiei este inca disponibila asadar profitati cat mai aveti timp. Download Yahoo Messenger