Download iTunes 11 Gratis pentru Windows 8, 7 si XP

Sunteti in posesia unui produs Apple proaspat achizitionat si doriti sa salvati poze, muzica sau alte fisiere prezente pe gadget-ul dumneavoastra. Pentru realizarea acestui lucru aveti nevoie cu siguranta de iTunes. Acest program este oferit gratuit de catre Apple pentru toti posesorii de produse Apple. Acesta este singurul produs pe care trebuie sa il detineti pentru a realiza toate operatiunile indicate precedent.

De unde poate fi descarcat iTunes 11 ?

Raspunsul este foarte simplu, nu trebuie decat sa accesati aceasta pagina, iar mai apoi trebuie sa instalati acest program. Acesta este gratuit, motiv pentru care nu trebuie sa va ingrijorati de alte costuri suplimentare. Ultima versiune folosita de catre iTunes este numarul 11, aceasta este momentam ultimul update realizat pentru toti cei care folosesc produsele Apple. iTunes momentan nu este disponibil in limba romana dar poate fi cu usurinta utilizat si in limba engleza.

Acest program este compatibil cu toate versiunile de Windows : windows 8, windows 7, windows vista si windows XP. Nu trebuie sa va ingrijorati nici de versiunea de windows folosita, indiferent ca folositi varianta de 32bit sau cea de 64bit, iTunes 11 este compatibil cu toate elementele indicate precedent.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare ce au legatura cu utilizarea acestui program, va rugam sa lasati un comentariu in sectiunea de mai jos. In acest fel unul dintre moderatorii acestui site vor raspunde la toate intrebarile noastre. Beneficiaza si tu de ultima versiune de iTunes disponibila pentru a putea utiliza propriul iPhone, iPad si iPod in orice moment al zilei.