Dinamo – Brasov ONLINE Live

Dinamo – Brasov ONLINE Live 28 octombrie

Duminica, 23 octombrie 2011 de la ora 21:30 online pe www.vena.ro Dinamo intalneste pe FC Brasov intr-un meci disputat cu casa inchisa, dupa incidentele de la derby-ul cu Rapid. Atunci, galeria a fost evacuata din peluze, primind interdictii, conducerea luand decizia ca la meciul cu ardelenii intrarea sa le fie permisa doar celor care au abonamente.

Dinamo se afla pe primul loc dupa 10 etape jucate, avand 8 victorii, 1 egal si 1 infrangere acumuland astfel 25 de puncte. Etapa trecuta a trecut la scor de moldovenii de la Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-5 in deplasare. Stagiunea aceasta, Dinamo a avut cateva rezultate exceptionale, 5-0 cu Gaz Metan si Ceahlaul  si 5-1 cu Petrolul. Pentru a deveni 100 % campioana de toamna, Dinamo va trebui sa treaca 2 teste : meciul de astazi cu Brasov, care la prima vedere pare usor, dar “cainii rosii” vor trebui sa munceasca pentru o victorie, si urmatorul meci cu U Cluj, o formatie care a crescut an de an. Obiectivul echipei antrenate de Ciobotariu este de a castiga aceste 2 meciuri pentru a demonstra ca locul ocupat in clasament este unul meritat.Pronosticul meu este ca se vor marca peste 2,5 goluri,la o cota de 1,85.

Stegarii ocupa pozitia a 12-a dupa cele 10 meciuri jucate, acumuland doar 11 puncte. De la inceputul acestui campionat, FC Brasov a castigat de 3 ori, a inregistrat 2 egaluri si a suferit 5 infrangeri. Ei vin dupa in insucces in fata celor de la U Cluj, in timp de dinamovistii au un avantaj moral dupa victoria de la Piatra Neamt. Mijlocasul Nuno Viveiros afirma urmatoarele inainte de meciul cu Dinamo: ” Dinamo este o echipa mare, dar noi mergem la Bucuresti sa scoatem un rezultat favorabil. Suntem pe drumul cel bun si am mare incredere in acest grup ca poate obtine rezultate bune in acest campionat.”

Echipe probabile:

Dinamo: Balgradean – Luchin, D.Grigore, Moti, Zie Diabaté – L.Rus, D.Koné, Cat.Munteanu, M.Alexe – Danciulescu, M.Niculae

Brasov: Felgueiras – Velayos, Majerník, Cr.Munteanu, Cr.Ionescu – Toloza – Bruno Madeira, M.Cristescu, Chipciu – Moutinho, Buga