U Cluj – Otelul Galati online LIVE

U Cluj – Otelul Galati online LIVE 27 noiembrie 2011

Maine dupa-amiaza, U Cluj, ocupanta locului 4 in campionatul romanesc,Liga 1, va primi pe teren propriu campionii en-titre de la Otelul Galati care sunt abia situati pe pozitia a 7-a. Meciul se va juca la ora 16:00 si se va putea urmari in direct pe DigiSport1 si online LIVE pe www.vena.ro.

Etapa trecuta, gazdele din acest meci au disputat derby-ul local contra rivalilor de la CFR Cluj. Au primit o infrangere usturatoare, scorul terminandu-se dupa cele 90 de minute jucate 3-1 in favoarea cfr-istilor. Dupa acest meci pierdut, U Cluj a coborat pe locul 4, acumuland in cele 14 meciuri disputate 25 de puncte. Astfel ei au obtinut 7 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri, ultima suferita chiar etapa trecuta dupa cum v-am mai relatat. In ceea ce privesc meciurile de acasa, clujenii sunt neinfranti, avand 4 victorii si 2 egaluri. In acest meci mai au inca un avantaj fata de galateni, fiind ajutati si de proprii lor fani.

De cealalta parte ,Otelul Galati este intr-o revenire de forma. In ultimele 4 etape ei au reusit sa lege 4 victorii, asta dupa ce au avut un debut de sezon slab. Insa victoriile acestora sunt la limita : 2-1 in deplasare la Tg. Mures, 1-0 acasa cu Gaz Metan Medias, 1-0 in deplasare cu formatia antrenata de Grigoras, Pandurii Tg.Jiu  iar ultima victorie a fost etapa trecuta, cand galatenii au obtinut pe teren propriu un rezultat ce le-a adus 3 puncte care ii apropie din ce in ce mai mult de primele clasate 1-0 contra Sportului Studentesc.

La casele de pariuri, U Cluj pare putin favorizata acordandu-i-se o cota de 2,25.  Pentru un rezultat de egalitate ne este oferita cota de 3,2 iar o victorie a galatenilor este cotata cu 3,10. Pronosticul meu pentru acest meci este ca se vor marca sub 2,5 goluri.