Finala Super Bowl 5 februarie 2012

Finala Super Bowl 5 februarie 2012

Duminica noaptea se joaca unul din cele mai asteptate meciuri de fanii sportului cu minge ovala de catre americani: Finala Super Bowl ! In finala se vor intalni echipele New England Patriots şi New York Giants iar finala se va juca la Indianapolis dupa miezul noptii, deasemenea, poate fi urmarit Finala Super Bowl 2012 AICI.

Organizatorii acestui Super Bowl spera ca audienta sa fie mai mare decat in editiile precendente,45- cu 111 milioane de telespectatori si 44- cu 106,5 milioane de telespectatori. Deasemenea pentru o pauza publicitara de 30 de secunde costul este undeva la 3,5 milioane de dolari americani !

Cote la pariuri

Cotele la pariuri sunt urmatoarele: New England Patrots are o cota de 1.72 daca va castiga meciul, lucru sugerat de mai multi specialisti ai acestui sport, in timp ce New York Giants are o cota de 2.20. Egalul, care pare greu de crezut are cota de 13.00 la agentia  CasaPariurilor.

Un alt moment mult-asteptat de fani va fi la pauza meciului cand va fi un mini-spectacol de muzica oferit de catre LMFAO, cunoscuti recent prin melodiile “Party Rock Anthem” si “Sexy and I know it” dar si de Madonna care isi lanseaza melodia “Give Me All Your Luvin”.

Sportul romanesc trebuie sa fie mandru !

Daca va vine sa credeti sau nu, sportul romanesc are si el un reprezentant in aceasta finala ! Zoltan Mesko este jucator la New England Patriots si va juca in Finala Super Bowl 2012 !

Iata aici un video-rezumat cu ce s-a intamplat in Finala Super Bowl 2011