Biletul zilei 21 noiembrie 2011 – 21 11 2011

Biletul zilei 21 noiembrie 2011 – 21 11 2011

Pentru biletul zilei 21 noiembrie 2011 am pregatit 2 meciuri interesante cu cele mai bune cote si cu cateva informatii desprea acestea.Cum v-am obisnuit in ultima vreme  am sa pronostichez si alte meciuri pentru un eventual bilet al dumneavoastra.

Rapid vs Gaz Metan. Ocupanta locului secund in prima liga, Rapid Bucuresti intalneste o echipa buna care a facut senzatie in Europa fiind foarte aproape de a se califica in grupe. Dupa plecarea lui Eric, Gaz Metan s-a bazat foarte mult pe Bawab si pe Cristi Bud, imprumutat de la CFR Cluj. Nu dau sperante foarte mari Mediasului ca un argument am ultimul lor meci de pe propriul teren cand au intalnit FC Vaslui si au remizat inextremis 1-1 dupa ce au avut o repriza un om in plus. O cota interesanta: Rapid marcheaza in ambele reprize, cota de 2.10 !

Tottenham vs Aston Villa. Este un derby pentru locurile ce duc in Europa League, cele doua ocupand in acest moment locurile 5 respectiv 8.  Forma ultimilor 6 meciuri evidentiaza calitatea jucatorilor antrenati de Harry Redknapp, fiind pe locul 2 dupa milionarii de la City, in timp ce Aston Villa are un parcurs mult mai slab fata de inceputul sezonului. Pronostic over 2,5 goluri cota 1.60 !

Alte meciuri interesante:

Santander vs Malaga, x2

Concordia – Astra, 2 solist

Bohemians 1905 vs Sparta Praga, 2 solist

Bursaspor vs Samsunspor, 1 solist