Olimpia Cluj – Lyon ONLINE

Olimpia Cluj – Lyon ONLINE in Champions League Feminin

Daca echipa baietilor, adica Otelul Galati nu a reusit sa produca prea multe rezultate pozitive, tin sa va anunt ca echipa este gata sa intampine campioana de anul trecut Lyon.

Aceasta echipa este echivalentul Barcelonei in format feminin iar meciul din aceasta seara va fi cu adevarat de cosmar pentru romance. Nu stiu ce sa zic dar totusi cred ca putem produce surpriza in aceasta seara.

Un scor corect cred ca ar fi rezultatul de egalitate, dar cotele de pariuri spun altceva. Se pare ca pentru victoria romancelor cota este de 17, o cota destul de mare zic eu avand in vedere ca Olimpia Cluj joaca pe teren propriu.

Pentru un rezultat de egalitate, casele de pariuri au preconizat o cota de 10.00, iar pentru victoria celor de la Lyon cota este foarte mica 1.05.

Tin sa cred ca orice este posibil si surprizele se pot intampla oriunde, dupa cum bine aseara sfarsitul de meci dintre Manchester United si Basel a provocat una din cele mai mari surprize a zilei. Un rezultat de egalitate intre aceste 2 echipe avand in vedere ca echipa Manchester United conducea cu 2 la 0 la sfarsitul primei reprize.

Pentru a vedea alte pronosticuri din Champions League intra pe link-ul precedent, aici ai ocazia sa gasesti informatii despre biletul zilei  si despre clasamentul echipelor in toate competitiile.