Liga1 9 septembrie 2011 – 9.09.2011

Liga1 9 septembrie 2011 – 9.09.2011

Otelul-Cfr Cluj, Tg.Mures-Astra Ploiesti.

Am sa va prezint in acest articol informatii despre meci si pronosticuri despre meci.

Dupa cum stiti,acest meci a provocat dinainte sa se dispute, un razboi total intre conducatorii acestor doua cluburi si Adrian Porumboiu. Venind cu informatii importante, boss-ul vasluian sustine ca CFR se va impune ‘lejer’ pentru ca meciul din campionatul trecut ar fi fost ‘vandut’ de clujeni  pentru a avea castig de cauza in acest meci.Vom vedea cine va avea castig de cauza, iar daca meciul se va juca in conditii ‘normale’ .

Arbitrul intalnirii va fi Istvan Kovacs, cu care Clujenii au  palmares pozitiv: 3victorii, 2 egaluri) iar Galatiul 10 meciuri 2 victorii si trei egaluri.

Paskany isi avertizeaza jucatorii : ‘Vreau sa vad mai mult decat victorii chinuite’.Clujenii si-au betonat lotul cu 10 jucatori veniti printre ei remarcandu-se Weldon care a fost adus de la Benfica, Beto de la Porto, Pedro Celestiono-Beleneses, Sougu-Academica Coimbra.

La galateni,cum ne-au obisnuit, mizeaza pe tineri din propria pepiniera, ei aducand  la Galati si jucatori liberi de contract: pe Iacob, Novac, Sorin Frunza, Daniel Chavez Castillo.

Meciul dintre Tg.Mures si Astra  aduce fata in fata doua echipe de mijlocul clasamentului,cu un plus pentru Astra care a reusit si un rezultat surpriza, invingand Steaua cu un sec 2-1 pe teren propriu.La TgMures treburile nu stau chiar bine, iar antrenorul Ovidiu Sabau are zilele numarate pe banca acestei echipe cu rezultate foarte slabe in actualul sezon de Liga 1.

Astra s-a miscat excelent in actuala stagiune de transferuri aducandu-i pe Gaman,Barboianu si Silviu Lung jr. Muresenii au adus nume cu experienta in echipa: Robert Ilyes, Epaminonda Nicu, Sorin Ghionea, Razvan Paduretu.

In ambele meciuri mizez pe un X la pauza,pentru ca vor fi meciuri echilibrate , echipele fiind concentrate mai mult sa nu piarda decat sa castige. Cota este buna,2 la ambele partidele,asa ca nu va urez altceva decat mult noroc !