Dana Mladin – Poze & Biografie

Dana Mladin – Poze & Biografie 2011

Dupa ce au avut o vacanta pe cinste in Grecia, se pare ca Simona Gherghe si Dana Mladin se bucura de o publicitate nu prea dorita zic eu. Am remarcat ca revistele colorate cum zic unii precum Cancan, Click si Libertatea au tinut primele pagini cu aceasta stire. Se para insa ca prietena Simonei, Dana Mladin  a reusit sa atraga pirvirile multor persoane din showbiz-ul romanesc.

Iata ca o sa va prezentam o scurta biografie despre Dana Mladin. Tanara s-a nascut in Bucuresti, Romania pe 29 martie in anul 1972. Numele sau real intreg este Dana Mladin iar aceasta este o figura publica deoarece isi dezvolta activitatie in domeniul Media Romanesc.

Am tot urmarit peste tot ce se vorbeste despre aceste 2 tinere din Romania, si cred ca in anumite cazuri sunt niste aberatii spuse doar pentru rating si pentru a aduna un numar cat mai mare de vizitatori pe site. Nu cred ca o simpla vacanta la mare sau poate o distractie cu prietenii / prietenele ar insemna ca esti indragostit sau ca ai dori sa intretii tot felul de rapoarte cu acea persoana.

Sper ca acest val sa dispara si ca in Romania sa se ajunga sa se discute si despre subiecte mai interesante precum dezvoltarea unui proiect si asa mai departe. E usor de inteles ca anumite persoane castiga sume de bani foarte mari doar cu ajutorul acestor tipuri de articole.

Sper sa nu fiti dezamagiti ca nu ati gasit poze cu Dana Mladin fara haine, dar va reamintim ca site-ul nostru e unul SERIOS zic eu (Webmaster-ul). Have a nice day !