Care este cea mai eficienta dieta ?

Una din intrebarile zilnice pe care aproape orice femeie o abordeaza este urmatoarea : ” Care este cea mai eficienta dieta de slabit ” ? Multi experti va prezinta diete mai mult sau mai putin cunoscute, cum ar fi dieta Dukan sau chiar dieta Rina. Totusi noi o sa incercam sa va explicam ca toate aceste diete trebuie alese in functie de organismul fiecaruia si totodata trebuie respectate cu strictete.

Rezultatele pot fi vizibile inca din primeze zile doar cu o singura conditie. Pe langa regimul alimentar pe care va sfatuim sa il realizati cu ajutorul unui nutritionist sau al unui doctor specialist, va recomandam sa imbinati mancarea cu sportul si activitatile fizice. Multe persoane se plang de lipsa timpului dar uita cu desavarsire faptul ca o activitate fizica nu inseamna musai a alerga. Drumul catre locul de munca poate fi realizat pe jos, asta in cazul in care distanta nu este tocmai una mare. Un alt exemplu ar putea fi scarile blocului unde locuiti, incercati sa evitati folosirea liftului si sa alegeti miscarea.

tu-esti-activa-sau-sedentara-afla-ce-dieta-ti-se-recomanda

Cea mai eficienta dieta nu poate fi stabilita printr-o metoda anume, aceasta poate fi aleasa doar atunci cand stiti cu exactitate care sunt alimentele pentru care organismul dumneavoastra le poate digeri cu usurinta si nu in ultimul rand cantitatea de alimente pe care o consumati. In cazul in care doriti sa vedeti totusi o lista de diete, va recomandam sa alegeti cu atentie si sa stabiliti inca de la inceput un obiectiv.

Chiar daca rezultatele intarzie sa apara, va recomandam sa aveti rabdare si sa evitati incercarile disperate precum infometarea sau utilizarea pastilelor de slabit.