Black Friday – Ce oferte ai dori sa gasesti ?

Iata ca au mai ramas mai putin de cateva saptamani pana cand ziua mult asteptata de catre toti amantorii de shopping va sosi. Pe data de 23 noiembrie puteti beneficia de reduceri substantiale, acestea ajungand pana la 60 – 70 % din valoarea initiala a produsului. Este o oferta de luat in considerare, avand in vedere salariile tot mai mici si posibilitatile financiare tot mai scazute.

Sondajele mass-media realizate de posturile de radio romanesti dar si cele de televiziune au evidentiat ca romanii doresc tot mai multe oferte pt produsele electronice precum smartphone-uri, ipod-uri dar si tablete.

Acest sector este acoperit de un numar de circa 60% dintre persoane, o alta parte importanta ar dori ca aceasta zi sa aduca reduceri substantiale in sectorul elementelor vestimentare.

Daca inca nu stiti pe ce data cade Black Friday in 2013, va anunt ca pe 29 noiembrie 2013, exact la fel ca si anul trecut.

Indiferent ca au auzit de aceasta zi sau nu, romanii vor fi cu siguranta prezenti pe data de 23 neiembrie sa profite de toate reducerile de black friday puse la dispozitie.

Anul trecut incasarile marilor lanturi de magazine au depasit cu 30% asteptarile analistilor de marketing, asteptam cu interes aceasta zi in special pentru oferte dar si pentru a realiza care mai sunt lichiditatile de care dispun cetatenii Romaniei.  (o lista cu magazinele online ce ofera reduceri de black friday gasiti pe blogul mamicamea.ro)