Mesaje si urari de ziua indragostitilor

Mesaje si urari de ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este un bun prilej pentru toate cuplurile sa isi reinnoiasca dragoste si sentimentele fata de persoana iubita si totodata moment bun pentru cateva declaratii, mesaje si urari de ziua indragostitilor.

Pentru cei care nu stiu aceasta zi de Valentine’s Day – Ziua indragostitilor a fost preluata de la americani si se sarbatoreste pe 14 februarie. Insa, de fapt ziua indragostitilor la romani – Dragobetele se sarbatoresc pe 24 februarie, insa multi dintre tineri prefera data de 14 februarie.

Pentru cei neinspirati in aceasta zi m-am gandit sa postez cateva mesaje si urari pentru ziua indragostitilor.

Top 15 mesaje – sms si urari pentru Ziua Indragostitilor – Valentine’s Day 

1.  As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

2. Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.

3. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.

4. As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat  Te iubesc.

5. Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa incep sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.Te Iubesc!

6. Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

7. Cand vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

8. Zambetul este sau nu asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el.

9. Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta pana si iubirea…

10. Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

11. Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut viata ta nu mai are nici un sens…

12. Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile iubirea te face sa razi in intunecimea noptii purtandu-ti visele pe aripile de fum ale zarilor..

13. Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste…

14. Fericirea noastra rezida in ceea ce-l determina pe om sa-si dea seama ca este om si sa ramana asa.

15. Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!