Biletul zilei 6 decembrie 2011 – 6 11 2011

Biletul zilei 6 decembrie 2011 – 6 11 2011

Pentru biletul zilei 6 decembrie 2011 am pregatit 3 mecriuri interesante pentru un eventual bilet al dumneavoastra, deasemenea cu cele mai bune cote extrase de mine. Voi miza pe meciuri exclusiv din grupele UEFA Champions League, printre care Milan,Chelsea sau Dortmund. Biletul zilei are o cota de 7.6 !

Vikt. Plzen – AC Milan este un meci bun pentru vizionat, desigur cu o favorita clara, aceea este campioana italiei,Ac Milan. Roso-nerri sunt intr-o forma de zile mari in campionat aproape de liderul Juventus si avand o serie foarte buna de meciuri atat in UCL cat si in cupa sau campionat. In Champions League au reusit un rezultat mare la Barcelona 2-2, dar pe teren propriu au luat bataie etapa trecuta poate nemeritat 3-2 si snt pe pozitia a 2-a, aproape de a se califica in Primavara Europeana.

La un meci tot de acest nivel, cehii au pierdut cu Barca 4-0 practic fara sa puna probleme. Pronostic pentru cota de 2.35, Milan castiga la Plzen!

Chelsea – Valencia, face parte din grupa E a Ligii Campionilor. Cele doua formatii sunt la egalitate de puncte,8, iar cine castiga se califica mai departe in saisprezecimi, iar cine pierde se duce in Europa League cu mari sanse sa joaca finala de la Bucuresti de pe National Arena.

In tur s-a terminat 1-1 dupa ce Chelsea a deschis scorul,dar un joc bun pe contra-atac al spaniolilor a facut ca scorul sa se termine egal. Pronostic pentru cota de 1,72 la biletul zilei 6 decembrie 2011, Chelsea castiga !

Dortmund – Marseille, un duel al echipelor care nu rup gura targului in Europa, campioana germaniei este pe ultimul loc cu 4 puncte in timp ce vice-campioana Marseille are 7 puncte si spera printr-un egal sa termine pe al doilea loc deaceea nu cred ca se vor marca multe goluri pentru ca francezii vor incerca sa inchida jocul. Pronostic sub 2,5 goluri, cota 1.90.