Campionatul Braziliei 7 septembrie – 07.09.2011

Campionatul Braziliei 7 septembrie – 07.09.2011

Salutare dragi prieteni, am scris acest articol cu meciuri din cel mai spectaculos campionat,de departe, din America de Sud, Clausura. In seara aceasta se disputa o noua etapa interesanta,  in campionatul Braziliei

Un meci foarte echilibrat cred ca va fi cel dintre Avai-Santos pentru ca nici una dintre cele 2 echipe nu vrea sa piarda acest meci, cu atat mai mult pentru ca se afla in zona retrogradarii. Un sezon neasteptat de prost a avut echipa Santos in acest campionat, din cauza accidentarile jucatorilor , lipsa de eficacitate al atacantilor, dar si lipsa fanilor din tribuna au adus-o pe una dintre cele mai cunoscute echipe din Brazilia in aceasta postura.

Dupa cum bine stiti, la Santos  se gasesc jucatori de super clasa, arhicunoscuti pentru microbisti: Neymar, Ganso sau Dracena Edu . Pana nu demult, Santos avea un lot extraordinar , cu nume  foarte importante care au ajuns in Europa la echipe foarte mari – Robinho – Real Madrid,Manchester City,  iar acum joaca pentru clubul italian AC Milan.

-Diego – Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolsburg iar in prezent la Atletico Madrid.

– Pele- care a jucat numai putin de 18 ani la aceasta echipa,iar apoi 2 ani la New York Cosmos

 

In aceasta etapa mizez ca se vor marca multe goluri  in special in partidele dintre Sao Paolo-Atletico MG, Cruzeiro-Fluminense si Botafogo-Ceara.

Va prezint urmatoarele meciuri pentru pariul dumneavoastra:

Sao Paolo-Atletico MG   over 2,5 goluri

Cruzeiro-Fluminense    over 2,5 goluri

Botafogo-Ceara   over 2,5 goluri

Avai-Santos   x2

International – America MG   1

Atletico Pr – Palmeiras     1x

Atletico GO – Figuirense    1x

Pentru 100 RON pariati , aveti castigul de aproximativ 1700 RON , deci o cota de 17 pentru aceste meciuri figurate de mine mai sus.Va astept la sectiunea comentarii cu parerile dumneavoastra despre aceste meciuri. MULT NOROC !