Biletul zilei 29 noiembrie 2011 – 29 11 2011

Biletul zilei 29 noiembrie 2011 – 29 11 2011

Pentru biletul zilei 29 noiembrie 2011 am pregatit cele mai tari meciuri pentru dumneavoastra si cu speranta ca vor fi cele mai bune pronosticuri.

Napoli – Juventus, este un meci care trebuia sa se dispuite acum o saptamana daca imi aduc eu bine aminte, iar acum cele doua cluburi profita de aceasta ocazie pentru ca sunt meciuri inter-cluburi in Europa League. Napoli era data ca pretendenta certa la titlu, dar se pare ca meciurile foarte bune  din Champions League au adus si dezamagiri in campionat,iar de cealalta parte Juventus pornea cu sansa a 4-a,dupa Milan,Inter si Napoli. Napoletanii intalnesc liderul la zi din Serie A,care nu au conoscut gustul infrangerii si care indiferent de rezultat vor ramane tot pe acea pozitie. Pronostic, X pauza sau final, cota 1.54.

Barcelona – Rayo Vallecano, un meci cu siguranta de 1 solist,dar am gasit si o cota mai buna, aceea ca Barcelona va marca in ambele reprize pentru 1.40 !

Arsenal – Man.City, un derby ce se va juca pentru un loc in semifinalele Cupei Ligii Angliei, iar ambele formatii vin dupa meciuri incheiate identic 1-1 cu Fulham respectiv Liverpool. Ambele echipe sunt preocupate sa marcheze, City reusind sa dea 5 la Tottenham si 6 la United, iar Arsenal 5 goluri la Chelsea.Pronostic over 2.5 goluri, cota 1.70.

Chelsea – Liverpool, este celalalt derby ce se joaca in Cupa, dar cele doua s-au intalnit si acum 8 zile tot pe Stamfford Bridge, iar Liverpool s-a impus atunci cu mult noroc in prelungirile partidei dupa o faza fixa.Este un meci foarte echilibrat, parerea mea ca se poate intampla orice, dar mizez pe Chelsea ca se va impune pentru cota de 1.80 !

Biletul zilei are o cota de 6.60.

Napoli – Juventus ,x pauza sau final.

Barcelona – Rayo, Barca marcheaza in ambele reprize.

Arsenal – City, over 2,5 goluri.

Chelsea – Liverpool ,1 solist.