Biletul zilei 22 noiembrie 2011 – 22 11 2011

Biletul zilei 22 noiembrie 2011 – 22 11 2011

Pentru biletul zilei 22 noiembrie 2011 am pregatit cateva meciuri interesante pentru care am sa va ofer cele mai bune cote selectate de mine de pe agentia romana CasaPariurilor. Marti este zi de UEFA Champions League unde Otelul Galati se afla in Grupa C alaturi de Basel, Benfica si Manchester United.

Otelul vs Basel. Practic este singura sansa ca romanii nostri sa ia punct sau puncte din aceste meciuri din grupe, iar antrenorul Baselului nu este foarte optimist declarand ca aceasta este cea mai grea deplasare de pana acuma, desi au intalnit si “diavolii rosii” pe Old Trafford si au facut un incredibil 2-2 ! Campionii romaniei ocupa linistiti ultimul loc cu 0 puncte din 4 meciuri si ca sa aiba sansa sa se califice in Primavara Europeana trebuie neaparat sa castige, deoarece Basel,ocupanta locului 3 are 5 puncte ! Pronostic ambele marcheaza sau 1x .

Iata echipele probabile:

OTELUL: Grahovac, Rapa, Perendija, Costin, Ilie, Filip, Giurgiu, Antal, Ibeh, Frunza, Pena.

BASEL: Sommer, Steinhofer, Abraham, Dragovic, J. Park, Shaqiri, Huggel, Xhaka, Zoua, Frei, Streller.

Napoli – Manchester City este un meci senzational deoarece se intalnesc 2 echipe care joaca extraordinar pe contra atac, napoletanii cu un sistem 4-4-3 in care se regasesc in fata Hamshik-Lavezzi-Cavani, iar de partea cealalta City (lider in Anglia) cu un stil asemanator dar cu un plus la mijlocul terenului cu Samir Nasri sau David Silva. In tur meciul s-a terminat 1-1 dupa ce Napoli a deschis scorul. Meciul de pe San Paolo probabil va fi cu peste 50.000 de fani in tribuna care vor crea o atmosfera mare, iar Napoli a invins in acest sezon atat Milan(3-1 acasa) cat si Interul (3-0 in deplasare). Pronostic 1x !

Alte pronosticuri:

Man.United – Benfica 1,cota 1.50

Lyon – Ajax 1, cota 1.85

Bayern Munchen – Villareal , Bayern castiga la cel putin 2 goluri-cota 1.50

Trabzon – Inter, x2

Real Madrid – Dinamo Zagreb, over 2,5 goluri cota 1.45