Barcelona – Zaragoza online LIVE

Barcelona – Zaragoza online LIVE 19 noiembrie 2011

Sambata seara de la ora 21:00 detinatoarea trofeului UEFA Champions League si campioana Spaniei, FC Barcelona va intalni  formatia din Zaragoza. Disputa va avea loc pe stadionul renumit ” Camp Nou “, terenul gazda al extraterestrilor.

In premiera de la inceputul acestui sezon, formatia antrenata de Pep Guardiola ocupa locul secund, la 3 puncte distanta de vechii rivali de Real Madrid. In ciuda acestui fapt, Barcelona ramane singura echipa neinvinsa din Primera Division. Pana acum, din cele 11 etape jucate pana acum, au obtinut 7 rezultate ce le-au adus cele 3 puncte si 4 rezultate de egalitate. In acest sezon de campionat, au inscris nu mai putin de 34 goluri si au primit in schimb doar 6. Rivalii lor, formatia antrenata de Jose Mourinho, au inscris 39 de goluri si au primit 7.

Zaragoza ocupa locul 16 in Primera Division acumuland dupa cele 11 meciuri disputate doar 10 puncte. In cele 5 meciuri avute in deplasare, adversara de maine a Barcelonei a smuls 2 puncte. In schimb, Barcelona are 5 victorii si 1 egal pe teren propriu. Partida este una dezechilibrata din cauza valorii loturilor a celor 2 echipe. Obiectivul Barcelonei in fiecare an este de a castiga campionatul si UEFA Champions League, in timp ce Zaragoza are obiectivul de a se salva de la retrogradare.

La casele de pariuri, dupa cum era de asteptat, formatia antrenata pe Pep Guardiola este favorita clara, atribuindu-i-se o cota de 1,08 pentru victorie. Pentru un rezultat de egalitate, cota este de 9, iar daca meciul se va termina in favoara oaspetilor, ne este oferita o cota de 22,7. Mizez pe un meci in care se vor marca mai putin de 3,5 goluri,pentru o cota de 1,85.