500 Mesaje Cadou la Orange – SMS 321

500 Mesaje Cadou la Orange – SMS 321. Castiga acum 500 de Mesaje Grautit, nu trebuie decat sa trimiti un SMS.

500 Mesaje Cadou la Orange – SMS 321

Daca acum cateva minute vorbeam despre oferta cu 500 de Minute Orange Cadou, iata ca a ajuns momentul in care o sa va prezint si oferta de 500 de Mesaje sau SMS oferite gratuit de cei de la Orange.

Acum ca ne-am asigurat ca totul nu este o simpla pacaleala si ca aceste minute si mesaje sunt cu adevarat oferite gratuit de catre cei de la Orange, o sa va prezint in randurile urmatoare cum poti avea gratuit 500 de SMS.

In primul rand trebuie sa detii o cartela Orange si trebuie sa trimiteti un simplu SMS cu numarul 321 cu mesajul 500 mesaje cadou. In momentele urmatoare vei primi un mesaj de confirmare cu textul ” Cererea ta a fost inregistrata ” iar imediat dupa aceea vei avea la dispozitie 500 de mesaje gratuit.

O campanie destul de frumoasa realizata de cei de la Orange, sa speram ca aceste suprize vor aparea si cu celelalte retele precum Vodafone sau Cosmote.

Nu uita sa apesi pe butonul LIKE pentru a trimite acest articol tututor prietenilor de pe Facebook, iar daca doresti sa primesti mai multe mesaje si surprize de pe site-ul nostru te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.