Freddie Mercury Wikipedia – ” Living on my own “

Freddie Mercury Wikipedia – ” Living on my own “

Freddie Mercury este una din legendele pe care Google a decis sa le reaminteasca tuturor fanilor si admiratorilor sai. Freddie Mercury s-a nascut in urma cu 65 de ani.

Pe durata carierei sale acesta a fost unul din cei mai mari iubitori ai muzicii iar multumita talentului si daruirii sale pentru muzica a reusit sa ramana in istorie cu piese precum Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions si Little Thing Called Love.

Din cauza unei complicatii ale sistemului imunitar cauzate de infectarea cu virusul care cauzeaza boala cunoscuta sub acronimul SIDA acesta a decedat iar muzica lui Freddie Mercury a ramas singurul element viu in acest moment.

Iata ca in acest moment o sa va prezentam cateva piese si imagini cu unul din cei mai mari muzicieni, producatori si compozitori de muzica din lume.

Aceasta piesa se numara prin cele mai cunoscute piese ale lui Freddie Mercury. Spre deosebire de alti cantareti acesta a fost dedicat trup si suflet muzicii, de aceea noi il readucem in casa d-vs cu aceste articole..

In cazul in care nu il cunosti ca aspect iata ca am pregatit cateva imagini cu Freddie Mercury dar si Poze noi cu Freddie Mercury.

Daca doresti sa asculti muzica cu Freddie mercury te rugam sa ne lasi la comentarii melodia dorita iar aceasta va fi publicata pe site in cel mai scurt timp.