Yahoo Multi Messenger 10 – 11 Download – Descarca Multi Mess GRATIS sau FREE

Yahoo Multi Messenger 10 – 11 Download – Descarca Multi Mess GRATIS sau FREE

Stim cu toti ca acesta este unul dintre cele mai importante programe din Romania, iar utilizatorii programului Yahoo Messenger folosesc mai multe adrese din motive nu chiar bine definite. Iata ca noi am pregatit acest program de download Yahoo Multi Messenger 10 si 11 pentru a putea porni mai multe aplicatii in acelasi moment.

Va intrebati cum functioneaza acest program !? Raspunsul este foarte simplu, in primul rand trebuie sa instalezi programul Yahoo Messenger 10 sau 11 direct de pe site-ul yahoo.com dupa care instaleti acest program Yahoo Multi Messenger 10 sau 11. Doar in acest fel puteti fi siguri ca reusiti sa porniti mai multe aplicatii in acelasi moment.

Iata link-urile de unde poti descarca gratuit Yahoo Multi Messenger 10 sau 11.

download Yahoo Multi Messenger 9

download Yahoo Multi Messenger 10 

Acum ca tot veni vorba despre programul Yahoo Multi Messenger 10 si 11 va reamintim ca programul poate rula doar daca aplicatia este instalata pe pc d-vs si sunteti posesorul 1 cont pe yahoo.com

Cele mai importante versiuni sunt prezentate direct pe site-ul nostru, iar daca doresti sa descarci aceste programe precum Yahoo Multi Messenger  nu ai nevoie de nici o licenta sau alte plati pentru folosirea programelor.

Aceasta pagina iti ofera : download yahoo multi messenger gratis si free, descarca multi mess gratuit si cum sa instalezi multi messenger pentru ID tau.

Nu uita sa apesi pe butonul LIKE sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare, iar daca doresti sa primesti pe mail alte informatii utile te rugam sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru gratuit.

 • http://download1024.com idownloader

  multumesc! ai vreo idee daca a aparut yahoo messenger 12?

 • MaXz

  din cate stiu eu da .. era o versiune dar e demo !

  • http://deleted eu

   unde se descarca

 • eu

  da undese downloadeaza??

 • anka

  se gaseste foarte greu!dar nu este asa cine stie ce!abia poti primi ceva pe mess,nu poti sa vezi web-urile…..mai avem de asteptat!eu l-am instalat si aqm nu mai merge sa-l instales pe cel vechi 11.5 asa ca mai asteptati!

 • http://sas ianos

  da dc nu vrei sa zici

  • bogdank2011

   ba ianos te stiu esti yanos (iulian)

 • gabry

  multumesc!e frumos si merge bn:)))

  • gabry

   ce sa mai scriu?