Website Speed Test – Verifica viteza de incarcare a site-ului

website speed testWebsite Speed Test – Verifica viteza de incarcare a site-ului

Dupa cum bine stiti  pe site-ul vena.ro a avut loc ceva schimbari, se pare ca au fost exclusi cativa membri deoarece  seriozitatea lor lasa de dorit dar se pare ca am venit cu un nou site hostat pe un server mai bun.

Eram foarte curios sa aflu cum se incarca paginile site-ului vena.ro cu noile bannere su asa mai departe de aceea am ales sa folosesc urmatoarele site-uri pentru a depista acest lucru.

Website Speed Test – acesta este primul site pe care noi am dorit sa il folosim pentru a depista viteza de incarcare a site-ului si de a putea compara doua servere partial egale.

Pentru a vedea care este viteza de incarcare a site-ului d-vs va rugam sa vizitati : www.iwebtool.com/speed_test

Va garantam ca acest site nu are nici o legatura cu noi sau cu vreun site din Romania, tot ce dorim sa va prezentam este cum sa aflati care este viteza de incarcare a siteului sau Website speed test.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, in curand speram ca noua categorie de speed test sa fie disponibila si pe site-ul nostru dar pana atunci va rugam sa folositi cu incredere site-ul de mai sus.

Pentru informatii ulterioare te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru si in acest fel o sa primesti direct pe mail cele mai noi articole de pe site-ul nostru.