Top 5 beneficii ale saltelelor cu spuma de memorie

7145Toti oamenii care isi cumpara saltele sunt interesati de modul in care vor beneficia de noua achizitie. Acest lucru este chiar mai valabil atunci cand vine vorba de o saltea din spuma cu memorie, o saltea care tine primele pagini pe site-urile cu sfaturi saltele. Daca te numeri printre persoanele care isi doresc o saltea din spuma cu memorie, esti, cu siguranta, curios sa afli chiar inainte de cumparare, care sunt beneficiile pe care ti le va oferi acest produs atat de popular. In afara de ceea ce iti spun producatorii, este intotdeauna bine sa iei in considerare opiniile utilizatorilor reali ai saltelei din spuma cu memorie, deoarece ei sunt cei care testeaza acest produs in fiecare noapte.

Iata care sunt principalele 5 beneficii ale saltelelor din spuma cu memorie, in opinia utilizatorilor:

1. Ajuta la ameliorarea presiunii in timpul somnului.

O saltea buna ar trebui sa fie in masura sa ofere un sprijin potrivit pentru corp in timpul dormitului. Acest lucru inseamna ca, greutatea este distribuita pe toata suprafata saltelei. Ei bine, salteaua din spuma cu memorie asigura acest lucru. Atunci cand dormi pe un pat cu acest tip de saltea, partile mai usoare ale corpului nu trebuie sa suporte presiunea din cele mai grele parti, permitandu-ti astfel sa dormi confortabil pe tot parcursul noptii.

2. Nu exista transfer de miscare.

Daca imparti patul cu cineva care obisnuieste sa se foiasca pe o parte si pe alta in timpul somnului, atunci intelegi cat este de greu sa te bucuri de un somn linistit noaptea. Cu toate acestea, spuma cu memorie tine in control miscarea corpului, facand astfel dificil ca persoana care se misca sa o perturbe pe cealalta. Salteaua din spuma cu memorie iti garanteaza un somn neperturbat pe tot parcursul noptii.

3. Ofera sprijinul ideal.

Acest lucru este important, in special, pentru persoanele care au probleme de spate. Saltelele din spuma cu memorie ofera suportul necesar pentru corp, astfel incat tensiunea si stresul sa nu existe in timpul somnului. Salteaua se poate conforma cu usurinta la forma corpului, pastrand coloana vertebrala aliniata corespunzator. Dormind pe acest tip de saltea, nu te vei forta sa adopti o pozitie liniara.

4. Este durabila.

O preocupare majora in randul consumatorilor atunci cand investesc intr-o saltea este daca achizitia lor va fi durabila. Saltelele din spuma cu memorie dureaza mai mult decat alte saltele, inclusiv decat saltelele cu arcuri. O astfel de saltea nu ar trebui sa fie inlocuita mai devreme de 10-15 ani.

5. Este igienica.

Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea saltelelor este faptul ca ele ascund multa murdarie, praf si alergeni, care pot afecta sanatatea. Salteaua din spuma cu memorie, insa, este apreciata pentru igiena sa, deoarece ea nu poate ascunde microorganisme in interiorul ei. Acesta este motivul pentru care acest tip de saltea este ideal pentru persoanele care sufera de alergii la acarieni.