Ingrijirea parului vopsit blond

Ingrijirea parului vopsit blondStim cu totii ca parul blond la o femeie intoarce multe priviri. Daca v-ati hotarat sa va vopsiti blonda, trebuie sa stiti ca aveti de urmat mai multi pasi pentru ingrijirea parului blond, deoarece este putin mai dificil.

De obicei cand vine vorba de parul vopsit blond pricipalele probleme sunt legate de textura firului de par si de stralucire.

Cum obtii stralucirea parului blond?

Parul vopsit blond este supus mereu decolorarii, lucru ce duce la pierderea stralucirii.

1. Lucrul cel mai important care il aveti de stiut este ca atunci cand alegeti sa va vopsiti folositi o crema coloranta fara amoniac, deoarece amoniacul distruge firul de par.

2. Pentru ingrijire foloseste sampon si balsam pentru par vopsit, deoarece la baza lor stau antioxidantii.

3. Nu uita, asa cum pielea trebuie hidratata la fel si parul vostru are nevoie de hidratare. Foloseste la fiecare spalare balsam de par si masca de protectie din abundenta si lasa-le sa actioneze minim 5 minute. De preferat ar fi in timp ce lasati balsamul sau masca sa actioneze acoperiti parul cu folie, punga sau ce aveti la indemana.

4. O data la o saptamana foloseste o masca regeneranta pentru par vopsit.

5. Nu folosi apa fierbinte atunci cand de speli pe cap, deoarece iti usuca foarte repede firul de par.

6. La clatire, poti folosi otet de mere pentru ingrijire.

7. Pentru a obtine o stralucire de invidiat, fierbe flori de musetel jumatate de ora dupa care strecoara apa si clateste-te pe cap cu infuzia obtinuta.

Parul blond merita osteneala fie ca este natural sau vopsit asa ca nu stati pe ganduri daca doriti sa incercati aceasta culoare pentru parul vostru.