Steaua – Brasov online LIVE

Steaua – Brasov online LIVE

Steaua Bucuresti, ocupanta loclui 8 in campionatul nostru intalneste o alta echipa aflata in zona de supravietuire, locul 12, FC Brasov. Meciul se va juca la ora 20:00 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport dar si online LIVE pe www.vena.ro.

Ros-albastri au probleme serioase atat in campionat,cupa sau Europa League.In campionat se afla pe o pozitie foarte slaba, locul 8 obtinand doar 22 de puncte din 14 etape,adica o medie de 1.5 puncte pe meci; in cupa a fost eliminati de divizionara secunda Politehnica Timisoara; iar in Europa League se afla pe locul 3 cu 5 puncte din 4 meciuri,fiind in spatele lui Schalke si Maccabi Haifa.

Fratii Costea, problema Stelei?

Dupa meciul de la Piatra Neamt pierdut cu 1-0 dupa golul senzational al lui Stana, Gigi Becali i-a facut “mascarici” pei cei doi jucatori de atac ai Stelei. Acestia la randul lor au ripostat prin “sms” si au spus ca vor pleca la iarna daca asta se doreste. Se aude tot mai des despre venirea fratelui mai mare,Florin la Vaslui,fiind dorit insistent de Adrian Porumboiu dar si la Dinamo unde este dorit doar de Cristi Borcea, dar Cornel Dinu si Dragos Savulescu spun ca jucatorul nu are valoare pentru alb-rosii.

Steaua, favorita la pariuri.

Cotele la pariuri o dau ca favorita certa pe Steaua cu o cota de 1.50, in timp ce la un x2 cota este de 2.31. Utima intalnire directa, s-a jucat in primavara pe ninsoare in Ghencea, iar atunci “steagul” a umilit Steaua cu scor de neprezentare. Dupa meci, stelistii au ingenunchiat in fata fanilor, in frunte cu Mihai Stoica pentru a le cere iertare ! Pronostic x pauza sau final, cota de 1.67 !

Urmareste Steaua – Brasov online LIVE pe www.vena.ro, sambata seara de la ora 20:00.