Sisteme de joc la pariuri sportive din fotbal

Atunci cand doresti sa realizezi cele mai sigure pariuri sportive online ar trebui sa iei in considerare suma de bani de care dispui dar si echipele pe care doresti sa pariezi. Astazi sunt pregatit sa va demonstrez unul dintre cele mai sigure sisteme de a juca la pariuri.

Inainte de a incepe alegem 2 echipe din liga 1 romania precum U. Cluj, FC Brasov si Otelul Galati. Acestea sunt de multe ori in mare dificultate de a incheia un meci inca din prima repriza de aceea la alegerea dumneavoastra o sa incepem sistemul de joc. Sa presupunem ca jucam in fiecare saptamana X pe echipa Otelul Galati.

Daca in prima saptamana rezultatul final nu este X, atunci saptamana viitoare miza pariata trebuie sa fie dublata. Chiar daca nici dupa 6 etape nu a fost realizat nici un meci la egalitate, nu trebuie sa intri in panica deoarece castigul tau devine tot mai mare si totusi cum e posibil.

Presupunem o unitate de 10 pe fiecare meci jucat, de obicei egalul este cotat undeva la 3 sau 3.50 precum cota. Dupa primul pariu pierdut dublam suma la 20, sa presupunem ca ajungem la 3 meciuri consecutive in care nu realizam pronosticul dorit iar in a 4a etapa Otelul Galati realizeaza o remixa atunci castigurile sunt urmatoarele:

Pariu jucat : 10 + 20 + 40 = 70 RON

Castig : 3 x 40 ( suma pariata ) = 120 RON

Profit = 50 RON

Cu cat pronosticul nu iese de mai multe ori cu atat posibilitatea de a castiga mai multi bani este mai mare, uram mult succes tuturor participantilor care joaca zilnic biletul zilei pe cele mai importante case de pariuri online.